Verhuur van Van Raam fietsen

Ontdek de vrijheid van fietsen met onze verhuurservice voor aangepaste fietsen!

Van Raam fiets huren

Bij Walraven Fietsen begrijpen we dat het uitproberen van een aangepaste Van Raam fiets een belangrijke stap is voordat u over gaat tot de aanschaf. Daarom bieden wij diverse modellen fietsen en e-bikes te huur aan, zodat u kunt ontdekken welke fiets het beste bij u past. Of u nu wilt testen of een aangepaste fiets iets voor u is,  zoekt naar een tijdelijke mobiliteitsoplossing, of toe bent aan een ontspannende fietstocht, onze verhuurservice staat voor u klaar. Daarom is Walraven Fietsen het adres om een Van Raam fiets te huren!

Naast de verschillende verhuur opties hebben wij ook een groot assortiment nieuwe en tweedehands Van Raam fietsen te koop. Bekijk hier ons hele aanbod.

Waarom een Van Raam fiets huren?

Bij Walraven Fietsen bieden we een uitgebreid assortiment aangepaste Van Raam fietsen aan, allemaal voorzien van elektrische trapondersteuning. Ons team staat klaar om u deskundig advies te geven bij het kiezen van de perfecte fiets, en we helpen u bij het instellen ervan. U kunt bij ons een fiets huren voor een dag, een weekend of een week, wat het beste bij uw schema past. Onze verhuurfietsen worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd, zodat ze altijd in optimale staat verkeren. Het huren van een fiets bij ons biedt u de vrijheid van fietsen zonder de kosten van aankoop. Geniet van de rit en ontdek de wereld op uw eigen tempo.

Onze fietsverhuur is gebonden aan de verhuurovereenkomst.

Hoe werkt het

  • Kies uw fiets: bekijk ons verhuur assortiment en selecteer de verhuurfiets die aan uw behoeften voldoet.
  • Vul de verhuurovereenkomst in: Download het formulier en verstuur deze ingevuld samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar info@walravenfietsen.nl.
  • Reserveer: neem contact op met ons team om uw reservering te plaatsen en de beschikbaarheid te controleren.
  • Ophalen of bezorgen: haal uw fiets op bij onze locatie in Sinderen of neem contact op om de mogelijkheden van onze bezorgservice te ontdekken.
  • Geniet van uw rit: ervaar de vrijheid van het fietsen op een aangepaste fiets en ontdek de voordelen.
  • Retourneren: u brengt de fiets weer terug op de afgesproken datum en locatie, of wij halen hem op.

Tarieven Van Raam verhuur

 

 

Fiets Afbeelding Prijs per dag Prijs per week

Fun2Go Duofiets

met elektrische trapondersteuning

€40,- €200,-

VeloPlus rolstoeltransportfiets

met elektrische trapondersteuning

€40,- €200,-

Easy Rider 3 driewielfiets

met elektrische trapondersteuning

€35,- €150,-

Easy Rider Compact driewielfiets

met elektrische trapondersteuning.

Geschikt voor personen met een lichaamslengte van ongeveer 1.40 tot 1.70 meter.

€35,- €150,-

Naast de bovenstaande aangepaste fietsen is het bij ons ook mogelijk om een normale elektrische fiets bij te huren, op deze manier kunt u samen fietsen en genieten van een heerlijke fietstocht.

Reserveer nu

Begin uw avontuur met een aangepaste fietsverhuur bij Walraven Fietsen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reservering te plaatsen of voor meer informatie over onze verhuurservice.