Verkoop van nieuwe en gebruikte Van Raam fietsen

Wij zijn expert in nieuwe en tweedehands Van Raam fietsen

Bij Walraven Fietsen zorgen we voor een vernieuwend aanbod in aangepaste fietsen. Zo hebben wij een divers aanbod aan tweedehands aangepaste fietsen die op onze service afdeling zijn nagelopen en in nette staat zijn gebracht. Wanneer voor u de keuze van de soort fiets nog niet duidelijk is beschikken wij over demo fietsen, de complete fietsenlijn van Van Raam staat bij ons in de showroom.

Verder zijn wij ook officieel dealer namens Van Raam, dit betekent dat wij ook nieuwe fietsen leveren vanuit de fabriek in Varsseveld. Doordat wij beschikken over de complete demo-lijn kunt u bij ons kennis maken met elk model fiets. Een nieuwe fiets kopen  betekent dat de fiets geheel naar wens samengesteld kan worden. Voor advies nodigen wij u graag uit om samen met ons de mogelijkheden en wensen te bespreken. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets en nog onbekend met de Van Raam fietsen dan helpen wij u graag op weg.

Voordat u een aangepaste fiets aanschaft is het belangrijk dat u de fiets eerst leert kennen. Hiervoor liggen er langs de showroom zowel een indoor als outdoor fietsplein. Met behulp van een van onze verkoopmedewerkers kunt u hier uitgebreid onze fietsen uitproberen en aanvoelen. Bij vragen en advies staan wij graag voor u klaar. Benieuwd welke fiets voor u geschikt is, of heeft u vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op!

Hebben wij niet de juiste fiets in voorraad maar kunt u ons wel vertellen wat u zoekt, dan zoeken wij graag de juiste fiets voor u. Wij zorgen ervoor dat de fiets voldoet aan de eisen en kijken de fiets na op de service afdeling. Zo kunt u met zekerheid genieten van de juiste aangepaste fiets.


Walraven fietsen bus en Van Raam fietsen

De voordelen van Walraven fietsen voor uw Van Raam fiets

  • Tweedehands en nieuwe fietsen

  • Een eerlijk advies

  • Test fietsen op ons indoor, en outdoor fietsplein.

  • Altijd voorraad in onze showroom

  • De beste service door onze vakmonteur

Ontdek ons aanbod aan driewielfietsenrolstoelfietsentandemsduofietsenlage instapfietsenscootmobiel fietsentransportfietsenloophulp fietsen

has been added to your cart.
Checkout