Onze Fiets Service & Onderhoudsopties

Bij Walraven Fietsen bieden we uitgebreide serviceopties om uw fiets in topconditie te houden. Van onderhoud en reparaties tot voordelige onderhoudscontracten.

Onderhoud bij Walraven fietsen

Regelmatig onderhoud is cruciaal om uw fiets in optimale staat te houden. Wij adviseren jaarlijks onderhoud of na elke 2500 kilometer voor uw Van Raam fiets. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we uw fiets en zorgen we ervoor dat de fiets weer goed is afgesteld. Eventuele bijzonderheden bespreken we met u, zodat u zorgeloos kunt blijven fietsen. U kunt kiezen voor onderhoud in onze werkplaats, waar we alle benodigde onderdelen en expertise hebben, of gebruikmaken van onze mobiele onderhoudsservice, waarbij we naar uw locatie komen.

Monteur onderhoud Van Raam fiets

Reparaties

Heeft uw fiets reparaties nodig? Onze deskundige monteurs staan klaar om uw fiets weer in topvorm te brengen. Reparaties kunnen zowel bij u thuis als in onze werkplaats worden uitgevoerd.

Zorgeloos genieten met onze onderhoudscontracten

Kies voor een onderhoudscontract en geniet van zorgeloos fietsplezier. U profiteert van voordelige kosten en verzekert uzelf van een betrouwbare en veilige fiets, zonder onverwachte uitgaven. Samen plannen we onderhoudsafspraken in, zodat u belangrijke onderhoudsmomenten niet vergeet. Geen zorgen meer over het regelen van afspraken; wij zorgen ervoor dat uw fiets in topconditie blijft. Voor onderhoud op locatie komen wij graag met u in contact om een passende offerte op te stellen, volledig passend bij het onderhoud dat nodig is en uw wensen.

Onderhoudscontracten zijn niet mogelijk bij service op locatie. Voor service op locatie kunt u contact met ons opnemen. 

Normaal jaarlijks onderhoud480

Onderhoud tegen ons voordelige standaard tarief.

  • Na 12 maanden of 2500 kilometer een beurt (a €160)
  • Na 24 maanden of 5000 kilometer een beurt (a €160)
  • Na 36 maanden of 7500 kilometer een beurt (a €160)

Service contract van 2 jaar260

Bespaar €60 in vergelijking met standaard onderhoud.

  • Na 12 maanden of 2500 kilometer een beurt (a €140)
  • Na 24 maanden of 5000 kilometer een beurt (a €120)