Over Walraven fietsen

Walraven maakt fietsen weer mogelijk

Op Sinderen hebben wij ons eigen fietsen verkooppunt gecreëerd. Hier vindt u een modern ingerichte showroom gevuld met verschillende fiets modellen, een indoor- en outdoor fietsenplein, service afdeling, coaching en haal/breng service. Wij willen u graag compleet voorzien van service omtrent het aanschaffen en behouden van een aangepaste fiets.

Wij helpen u graag weer aan het fietsen; daarom is onze slogan ‘Walraven maakt fietsen weer mogelijk’. Wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is om te genieten van de vrijheid van het fietsen. Daarom staan wij klaar om u te helpen weer mobiel te worden.

Als dealer van aangepaste fietsen van Van Raam uit Varsseveld, bieden wij niet alleen tweedehands Van Raam fietsen aan, maar helpen wij u ook graag bij het vinden van een nieuwe Van Raam fiets. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is de unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk. Deze fietsen zijn geschikt voor mensen met een beperking, maar ook voor mensen die niet (meer) op een traditionele tweewieler durven of kunnen fietsen. Fietsen maakt u gelukkig, wij willen ervoor zorgen dat iedereen nog in staat is om te kunnen genieten van het fietsen, wij staan er daarom voor om fietsen voor iedereen weer mogelijk te maken.

mobiele service wagen
verhuur van Van Raam fietsen
zonnebloem samenwerking
leverancier in aanhangwagers
verbouwde showroom
11942-291x300
has been added to your cart.
Checkout