Uw Van Raam fiets verzekeren

Uw Van Raam fiets is een kostbaar bezit waar u veel plezier aan beleeft. Echter, diefstal of schade kan altijd voorkomen. Bij Walraven Fietsen bieden wij de optie om uw Van Raam fiets te verzekeren via Kingpolis. Met deze verzekering dekt u diefstal, schade en ongevallen, zodat u zorgeloos van uw fiets kunt genieten. De verzekering omvat tevens 24/7 pechhulp in heel Europa. Als u bij ons verzekerd bent, profiteert u direct van deze service. Of u nou uw Van Raam driewieler wilt verzekeren of een ander model, dit is mogelijk bij ons!

Van Raam fietsverzekering

U kunt de verzekering bij aankoop of later afsluiten door middel van taxatie. Onze fietsverzekering keert altijd uit in natura. In het geval van diefstal mag u een nieuwe fiets uitzoeken bij ons.

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het berekenen van uw premie. De premie varieert afhankelijk van de fietswaarde. Zo kunt u een fiets ter waarde van €7200 al verzekeren voor slechts €15,20 per maand. U heeft de flexibiliteit om per maand of per jaar te betalen. Walraven Fietsen maakt het eenvoudig om uw fiets te beschermen en onbezorgd de weg op te gaan!

Goed om te weten! Voor het verzekeren van een fiets met een waarde van meer dan €2500 is het verplicht om een tweede slot te gebruiken. Dit slot moet voldoen aan de ART 2 sterren norm. Bij ons is dit slot direct uit voorraad leverbaar wanneer u een verzekering afsluit.

De fietsverzekering van Kingpolis

Wij bieden de speciale fietsverzekering van Kingpolis aan, exclusief voor Van Raam fietsen. Kingpolis is een betrouwbare en klantvriendelijke verzekeraar die gespecialiseerd is in fietsverzekeringen. Zo bent u verzekerd van uitstekende service en hulp wanneer dat nodig is.

Logo Kingpolis

De voordelen van het verzekeren van uw Van Raam fiets

  • Direct verzekerd
  • Verzekerd voor diefstal, schade, ongevallen en rechtsbijstand
  • 24/7 pechhulp in Europa
  • Uw rijwielzaak handelt uw schade snel en vakkundig af
  • Verzekerd bij Kingpolis, verkozen tot beste fietsverzekeraar van Nederland, zeven keer op rij.

Benieuwd naar onze fietsverzekeringen?

Ontvang deskundig advies over Van Raam fietsverzekeringen. Neem contact met ons op via het formulier, en wij begeleiden u bij het afsluiten van de ideale fietsverzekering.

We zijn ook telefonisch bereikbaar op 06-22557292.