FAQs

Frequently Asked Questions

Ja, trapondersteuning op een Van Raam fiets is beschikbaar als optionele functie. Bij Walraven Fietsen bieden we een assortiment Van Raam fietsen, zowel met als zonder elektrische trapondersteuning. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren bij het kiezen van de meest geschikte optie voor uw behoeften. Ontdek ons aanbod en vind de perfecte Van Raam fiets voor u! Heeft u nog vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Ja, bij Walraven Fietsen kunt u een Van Raam fiets uitproberen. Wij hebben zowel een indoor als outdoor fietsbaan waar u onder begeleiding de fiets kunt testen. Zo kunt u in alle rust diverse modellen Van Raam fietsen ervaren. Bovendien bieden wij verhuurmogelijkheden aan, waarmee u gedurende langere tijd kunt genieten van een aangepaste Van Raam fiets om de ervaring van het fietsen met Van Raam te beleven. Wilt u testfietsen of een fiets huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te plannen.
Ja, bij Walraven Fietsen zijn we gespecialiseerd in Van Raam fietsen en bieden we uitgebreid onderhoud. Onze mobiele servicewagen maakt het mogelijk om onderhoud bij u thuis te verzorgen. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruime werkplaats voor professioneel onderhoud. Voor advies over het benodigde onderhoud of om een afspraak te plannen, neem vrijblijvend contact met ons op. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw Van Raam fiets, zodat u er nog langer van kunt genieten.
Ja, we verkopen tweedehands Van Raam fietsen. Ons assortiment omvat zowel nieuwe als gebruikte modellen. De tweedehands fietsen worden grondig gecontroleerd en komen met garantie, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw aankoop. U kunt ons aanbod op onze website bekijken of op Marktplaats.
De actieradius van een Van Raam fiets varieert van 50 tot 100 kilometer, afhankelijk van het type accupakket. U kunt kiezen uit een standaard kleine accu van 11Ah en 410 watt, met een actieradius van 50 kilometer, of een grotere 25Ah en 880 watt accu voor een actieradius van 100 kilometer. Voor tweewielers, transportfietsen en rolstoelfietsen is er de 'Slim' accu met 13Ah en 490 watt, die een actieradius van 60 kilometer biedt. Houd er rekening mee dat de werkelijke actieradius kan variëren op basis van factoren zoals de acculeeftijd, uw gewicht en de buitentemperatuur. Bekijk onze beschikbare fietsen in ons voorraadoverzicht of neem contact met ons op voor meer informatie.
Op een nieuwe Van Raam fiets geldt standaard 5 jaar garantie op het frame en de lak, en 2 jaar garantie op de elektrische onderdelen. Kiest u voor een tweedehands Van Raam fiets bij Walraven Fietsen, dan profiteert u van onze 12 maanden garantie op de elektrische onderdelen. Wij staan volledig achter de fietsen die we verkopen, daarom leveren we al onze tweedehands fietsen met garantie. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw Van Raam fiets. Benieuwd naar ons aanbod? Neem contact met ons op of bekijk ons online aanbod.
Van Raam fietsen zijn niet altijd elektrisch; trapondersteuning is een optionele functie op Van Raam fietsen. Tegenwoordig zijn echter de meeste Van Raam fietsen uitgerust met een trapsysteem. Benieuwd naar welke Van Raam fietsen wij met trapondersteuning op voorraad hebben? Bekijk dan ons aanbod.
Van Raam fietsen zijn ideaal voor senioren. Naarmate men ouder wordt, kan fietsen moeilijker worden vanwege verminderd evenwicht. Gewone fietsen zijn dan niet altijd geschikt. Gelukkig bieden onze aangepaste Van Raam fietsen een oplossing. We hebben verschillende modellen die het fietsen weer toegankelijk maken en het vertrouwen teruggeven. Onze Easy Rider-modellen, bijvoorbeeld, hebben drie wielen, waardoor u uw evenwicht niet kunt verliezen. We helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte fiets. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.