Deskundige Coaching voor Aangepaste Fietsen bij Walraven Fietsen

Fietsen met trapondersteuning of op een driewieler kan voor velen een nieuwe ervaring zijn. Daarom raden we aan om uitgebreid te oefenen op ons speciale fietsplein.

Bij Walraven Fietsen bieden we professionele coaching en training om u vol vertrouwen de weg op te sturen. Aangepaste fietsen verschillen vaak in dimensies ten opzichte van reguliere tweewielers. Het is essentieel om vertrouwd te raken met uw nieuwe fiets en de werking van de de fiets goed te begrijpen. Met ons coachingprogramma nemen we de tijd om samen met u verschillende fietsmodellen uit te proberen, zodat u snel de verschillen ontdekt.

Onze coaching omvat een diepgaande kennismaking met de mogelijkheden die een Van Raam fiets biedt. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar zorgt er ook voor dat u meer plezier beleeft aan het fietsen op een aangepaste fiets. Indien gewenst bieden we ook coaching op locatie. Neem contact met ons op via de contactpagina om telefonisch een afspraak te maken.

Coaching met Van Raam fiets bij Walraven Fietsen.
Outdoor fietsbaan Walraven Fietsen

Bij Walraven Fietsen begrijpen we dat een proefrit cruciaal is, vooral omdat aangepaste fietsen anders aanvoelen dan reguliere tweewielers. Wanneer u een afspraak maakt voor een bezoek aan onze locatie, word u persoonlijk begeleid door een ervaren technisch adviseur die diepgaande kennis heeft van alle Van Raam fietsen. Tijdens uw bezoek aan Walraven Fietsen ontvangt u niet alleen informatie en uitleg over onze aangepaste (elektrische) fietsen, maar kunt u ook al uw vragen stellen. Onze adviseur helpt u bij het selecteren van de fiets die het beste bij u past en bespreekt de beschikbare opties. Daarna kunt u een of meerdere fietsen uitproberen op ons speciale fietsplein.

Wat kun u verwachten tijdens uw proefrit:

  • Een warm welkom met koffie of thee.
  • Gedetailleerde uitleg van onze fiets adviseur, inclusief persoonlijk advies over de meest geschikte fiets en opties.
  • Proefrit op een of meer Van Raam fietsen. Nuttige tips voor het rijden op een aangepaste fiets.
  • Praktisch advies voor uw aankoop.
  • Een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte.

Bij Walraven Fietsen streven we ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden tijdens uw zoektocht naar de perfecte aangepaste fiets.

Benieuwd naar onze coachingmogelijkheden of geïnteresseerd in een testrit?

Neem eenvoudig contact met ons op via het onderstaande formulier: