De Twinny tandem maakt op- en afstappen eenvoudig dankzij de ruime lage instap. De afstand tussen het zadel van de voorste fietser en het stuur van de bijrijder is vergroot, waardoor je meer comfortabele ruimte hebt en niet te dicht op elkaar zit. Je hebt de vrijheid om samen te fietsen zoals jij dat wilt, met de mogelijkheid om onafhankelijk van elkaar te trappen door de dubbele vrijloop.

Als extra comfort is er een elektromotor beschikbaar voor trapondersteuning, waardoor het fietsen op deze tandem nog gemakkelijker wordt.

Ons assortiment Van Raam Twinny Tandems

De voordelen van de Van Raam Twinny Tandem

  • Ruimtelijk comfort dankzij extra tussenruimte
  • Flexibiliteit in besturing met keuze voor- of achterbesturing
  • Soepel schakelen met standaard 8 versnellingen
  • Maatwerk met aanpasbare framehoogte
  • Optioneel deelbaar frame voor extra gebruiksgemak
  • Gemakkelijk opstappen met lage instap voor beide personen
  • Moeiteloos fietsen met elektrische trapondersteuning (smart e-bike)

De unieke opties van de Twinny Tandem

Met de optionele schakelbare vrijloop kun je bepalen hoe de bijrijder meefietst. Bij besturing aan de voorzijde zijn er twee standen:

  1. De pedalen van de bijrijder bewegen synchroon met die van de hoofdbestuurder, wat vereist dat de bijrijder meefietst.
  2. De pedalen van de bijrijder bewegen onafhankelijk van die van de hoofdbestuurder, waardoor de bijrijder niet actief hoeft mee te trappen.

De Twinny tandem biedt verschillende opties, waaronder een deelbare variant. Je kunt er ook voor kiezen om de besturing aan de achterzijde te plaatsen. Met de besturing aan de achterzijde is er een derde stand, waarin de pedalen van de bijrijder onafhankelijk bewegen, zodat de bijrijder kan meefietsen.

Elektrische Trapondersteuning

Kies je voor de extra optie van elektrische trapondersteuning, dan wordt je fiets geüpgraded tot een slimme e-bike. Hiermee krijg je toegang tot handige functies, zoals het op afstand controleren van je accuniveau en fietsstatus. Met de bijbehorende app kun je eenvoudig je fietsroutes plannen en fietsinstellingen aanpassen naar jouw wensen

De Twinny Tandem

Kom in contact!