De Twinny Plus driewieltandem van Van Raam is een uitbreiding van de Twinny tweewieltandem, maar met twee wielen achter. Het is de ideale keuze om samen met iemand van een fietstocht te genieten. De Twinny Plus tandem biedt eenvoudig op- en afstappen dankzij de ruime, lage instap. In vergelijking met de standaard Twinny tandem, die slechts één achterwiel heeft, biedt de Twinny Plus meer stabiliteit met zijn twee achterwielen. Hierdoor is het nog makkelijker om op en af te stappen terwijl de fiets stilstaat, en er is meer ruimte tussen het zadel van de voorste persoon en het stuur van de achterste persoon, waardoor jullie comfortabel samen kunnen rijden.

Ons assortiment Van Raam Twinny Plus tandems

De voordelen van de Van Raam Twinny Plus

  • Gemakkelijk op- en afstappen
  • Extra stabiliteit dankzij 2 wielen achter
  • Standaard uitgerust met 8 versnellingen
  • Aanpasbare framehoogte voor maatwerk
  • Mogelijkheid tot deelbaar frame voor meer flexibiliteit
  • Lage instap voor zowel bestuurder als passagier
  • Optie voor trapondersteuning beschikbaar (smart e-bike)

Meefietsende bijrijder

Met de optionele schakelbare vrijloop kun je bepalen hoe de bijrijder meefietst. De vrijloopnaaf biedt twee standen voor fietsen met besturing aan de voorzijde:

  1. De pedalen van de bijrijder bewegen mee met de pedalen van de hoofdbestuurder, wat vereist dat de bijrijder meefietst.
  2. De pedalen van de bijrijder bewegen onafhankelijk van de pedalen van de hoofdbestuurder, waardoor de bijrijder niet hoeft mee te trappen.

E-bike tandem

Met de beschikbare elektromotor geniet u van extra ondersteuning tijdens uw fietstocht. Ontdek alle voordelen van de elektrische trapondersteuning voor deze fiets. Wanneer u kiest voor de optionele elektrische trapondersteuning, ontvangt u een slimme e-bike. Hiermee heeft u toegang tot uitgebreide informatie over de accu en uw fiets, zelfs op afstand. Gebruik de handige app om uw fietsroutes te plannen en uw fietsinstellingen aan te passen.

Ervaringen met de Twinny Plus tandem

Kom in contact!