Ontdek het plezier van samen fietsen met de veelzijdige Van Raam tandems, ideaal voor mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen. Met diverse opties en een lage instap zijn onze tandems perfect afgestemd op comfortabel fietsen.

Ontdek ons assortiment tandems:

  • Fun2Go: Een duofiets waarbij je naast elkaar zit, perfect voor gezamenlijk fietsplezier.
  • Twinny: Een tandem met twee wielen waar twee volwassenen comfortabel achter elkaar zitten.
  • Kivo: Een tweewiel-tandem waarmee een kind en een begeleider achter elkaar zitten en kunnen genieten van een rit.
  • Twinny Plus en Kivo Plus: Varianten met twee wielen achter als driewielige optie voor extra stabiliteit.

Koop of huur een Van Raam tandem en ervaar de vrijheid van samen fietsen, afgestemd op jouw behoeften. Ontdek ons assortiment, inclusief elektrische tandemfietsen, en beleef onvergetelijke fietsavonturen.

Ons aanbod Van Raam tandems

Toch opzoek naar wat anders? Bekijk dan ons hele aanbod.

Ontdek het gemak van aangepaste tandems van Van Raam

Speciaal ontworpen voor mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen. Met een lage instap en diverse opties bieden onze tandems een comfortabele fietservaring. Onze lichtlopende tandems zijn optioneel voorzien van een schakelbare vrijloop, waarmee de bijrijder kan bepalen hoe hij meefietst. Bij besturing aan de voorzijde zijn er twee standen: meebewegen met de hoofdbestuurder of onafhankelijk fietsen. Bij besturing aan de achterzijde is er een extra derde stand, waardoor de bijrijder kan meefietsen.

De Twinny tandem en Twinny Plus driewieltandem zijn ook deelbaar verkrijgbaar. Ontdek verschillende opties, waaronder elektrische trapondersteuning, om de tandem aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Van Raam produceert elke tandem uniek, met de mogelijkheid om te kiezen voor besturing aan de voor- of achterzijde.

Maak jouw tandemervaring compleet met een elektrische variant. Ontdek alles over elektrische trapondersteuning voor onze tandems en ervaar het plezier van zorgeloos fietsen. Koop of huur een Van Raam tandem en geniet samen van fietsavonturen.

Een Van Raam tandem huren

Naast de verkoop van tandems en elektrische tandems bieden wij ook de mogelijkheid om een Van Raam tandem te huren. Dit stelt u in staat om vrijblijvend te ontdekken of een tandem fiets bij u past. Ervaar het plezier van een fietstocht zonder meteen een tandem aan te schaffen. Meer informatie over onze tandem verhuur mogelijkheden vindt u op onze verhuurpagina.

Kom in contact

    De Van Raam tandem