De VeloPlus rolstoeltransportfiets van Van Raam is speciaal ontworpen voor het vervoeren van mensen die in hun eigen rolstoel willen blijven zitten. Geen overdracht is nodig tussen de rolstoel en de fiets. De bijrijder wordt moeiteloos op het fietsplateau gereden, zonder zware tilhandelingen. De kantelbare oprijplaat maakt het eenvoudig om de handbewogen rolstoel op de rolstoelfiets te rijden, waar deze veilig vergrendeld wordt. Met het optionele liersysteem wordt dit proces nog verder vereenvoudigd. Hierbij neemt de elektrische lier de inspanning over, waardoor de bestuurder de rolstoelgebruiker inclusief rolstoel gemakkelijk op- of af kan bewegen. Ontdek de veelzijdigheid van de VeloPlus, inclusief de mogelijkheid om een tweedehands model bij Walraven Fietsen te verkrijgen.

Ons assortiment Van Raam VeloPlus rolstoeltransportfietsen

De voordelen van de Van Raam VeloPlus

  • Rolstoelgebruiker kan in eigen rolstoel blijven zitten
  • Eenvoudig rolstoel oprijden op kantelbaar plateau
  • Voor vrijwel elke handbewogen rolstoel geschikt
  • Meesturende wielen zorgen voor korte draaicirkel
  • Stabiel en veilig
  • Makkelijk in gebruik
  • Rolstoel eenvoudig en veilig te fixeren op plateau

Over de VeloPlus

De rolstoeltransportfiets kenmerkt zich door een eigentijds design met een oversized achterframe, uitstekende rij-eigenschappen en stabiel rijgedrag. Het lage platform van de rolstoel op de fiets maakt het oprijden gemakkelijker en resulteert in een verlaagd zwaartepunt. De wijd geplaatste en extra meesturende voorwielen zorgen voor een verkorte draaicirkel en meer stabiliteit. De VeloPlus wordt veelal gebruikt in instellingen of tehuizen waar verschillende personen ermee worden vervoerd.

Met een elektromotor ervaar je comfortabele trapondersteuning, waardoor het fietsen op deze modern vormgegeven rolstoelfiets nog aangenamer wordt. Als je kiest voor de optionele elektrische trapondersteuning, wordt deze geleverd als smart e-bike, waardoor je op afstand veel informatie over de accu en de fiets kunt bekijken. Ontdek de veelzijdigheid van de VeloPlus met geavanceerde technologie en comfortabele fietservaringen.

De VeloPlus

Kom in contact!