Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ontdek de veelzijdigheid van onze Van Raam rolstoelfietsen, ook wel bekend als stoelfietsen of rolstoeltransportfietsen, ontworpen door Van Raam. Met deze unieke fietsen is het mogelijk om iemand in een rolstoel comfortabel en veilig per fiets te vervoeren. Ons assortiment omvat twee modellen: de VeloPlus rolstoeltransportfiets en de OPair rolstoelfiets. Onze rolstoel fietsen zijn elektrische rolstoelfietsen en beschikken over elektrische trapondersteuning.
Of je nu op zoek bent naar de mogelijkheid om een rolstoelfiets te huren, een elektrische rolstoelfiets wilt kopen, of geïnteresseerd bent in een tweedehands rolstoelfiets, Walraven Fietsen biedt een oplossing die perfect aansluit op jouw behoeften. Ontdek de vrijheid en mobiliteit die onze rolstoelfietsen bieden, en ervaar de kwaliteit en innovatie waar Van Raam om bekend staat.

Ons aanbod Van Raam rolstoelfietsen

Toch opzoek naar wat anders? Bekijk dan ons hele aanbod.

De Van Raam OPair rolstoelfiets

Met de OPair rolstoelfiets ervaart de passagier een aanpasbare en comfortabele zitpositie aan de voorkant van de fiets. De zitting is instelbaar, en je hebt zelfs de mogelijkheid om een eigen zitting te monteren. Voor extra flexibiliteit kan het rolstoelgedeelte worden losgekoppeld en zelfstandig als rolstoel worden gebruikt. In 2017 is de OPair volledig vernieuwd, met een modern design, verbeterde wielophanging, en een nog toegankelijkere instap voor de passagier.

De Van Raam VeloPlus rolstoeltransportfiets

De VeloPlus rolstoeltransportfiets biedt het gemak dat de passagier in de eigen rolstoel kan blijven zitten. Een uniek kantelbaar plateau maakt het mogelijk om vrijwel elke rolstoel eenvoudig en snel op de fiets te rijden en veilig vast te zetten. Zonder inspanning en transfer wordt de eigen rolstoel moeiteloos op de fiets geplaatst. Ontdek de moeiteloze mobiliteit met de VeloPlus rolstoeltransportfiets, een ware revolutie in rolstoelvervoer.

Een rolstoelfiets huren

Naast de verkoop van rolstoelfietsen bieden wij ook de mogelijkheid om een Van Raam rolstoelfiets te huren. Dit stelt u in staat om vrijblijvend te ontdekken of een rolstoelfiets bij u past. Ervaar het plezier van een fietstocht zonder meteen een fiets aan te schaffen. Meer informatie over onze verhuurmogelijkheden vindt u op onze verhuurpagina.

Kom in contact!

    De Van Raam Velo Plus rolstoelfiets