Stap in het comfort en de vrijheid van fietsen met de speciaal ontworpen lage instapfietsen van Van Raam, ideaal voor ouderen en iedereen die op zoek is naar een moeiteloze fietservaring. Onze lage instapfietsen combineren niet alleen ergonomisch design met kwaliteit, maar bieden ook elektrische ondersteuning voor een soepelere rit. Ervaar het plezier van fietsen met gemak en geniet van de toegankelijkheid van een lage instap, zowel op traditionele als elektrische modellen. Van ontspannen tochten tot dagelijkse mobiliteit, onze lage instapfietsen maken fietsen een genot voor iedereen, ongeacht leeftijd of mobiliteitsniveau. Kies voor het comfort van Van Raam en ontdek het gemak van een lage instapfiets.

Ons aanbod Van Raam lage instapfietsen

Toch opzoek naar wat anders? Bekijk dan ons hele aanbod.

Van Raam Balance: tweewielfiets met een lage instap

Ontdek de vrijheid van fietsen met de lage instapfietsen van Van Raam, speciaal ontworpen om aan de behoeften van ouderen en iedereen die waarde hecht aan comfort te voldoen. Onze tweewielfiets, de Balance, kenmerkt zich door het unieke frame, waardoor je moeiteloos met beide voeten aan de grond komt zonder af te stappen. Met diverse framehoogtes en de mogelijkheid voor trapondersteuning biedt de Balance ultiem fietsplezier.

Van Raam Maxi Comfort: driewielfiets met een lage instap

Voor wie op zoek is naar een lage instap driewieler, is er de Maxi Comfort. Modern en comfortabel, met een lagere zitpositie achter de trapas voor een ontspannen fietservaring. De ergonomische zithouding, lage instap en beschikbaarheid van een elektromotor maken de Maxi Comfort de ideale keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar stabiliteit en gemak.

Van stijlvolle tweewielers tot comfortabele driewielers, onze lage instapfietsen bieden de perfecte oplossing voor moeiteloos en plezierig fietsen. Ervaar het zelf en ontdek de unieke tweewielers van Van Raam die voldoen aan al jouw wensen.

Een lage instapfiets huren

Naast de verkoop van lage instapfietsen en elektrische lageinstapfietsen bieden wij ook de mogelijkheid om een Van Raam fiets te huren. Dit stelt u in staat om vrijblijvend te ontdekken of een aangepaste fiets bij u past. Ervaar het plezier van een fietstocht zonder meteen een fiets aan te schaffen. Meer informatie over onze verhuurmogelijkheden vindt u op onze verhuurpagina.

Kom in contact!

    De easy rider 3 compact uitgelegd