De Van Raam Easy Rider 2 is de voorloper op de Easy Rider 3. Deze driewielfiets maakt fietsen mogelijk doormiddel van een lage instap en optionele elektrische ondersteuning. De Easy Rider 2 is niet meer nieuw leverbaar, hiervoor is de Easy Rider 3 op de markt gekomen. Wij bieden nog geregeld jong gebruikte Easy Rider 2 fietsen aan.

Ons assortiment Van Raam Easy Rider 2 fietsen:

De voordelen van de Van Raam Easy Rider 2

  • Geschikt voor gebruikers tot 120 kg
  • Uiterst veilig en stabiel
  • Lage instap wat opstappen makkelijk maakt
  • Optionele trapondersteuning beschikbaar (e-bike)
  • Makkelijker fietsen dan met traditionele driewielers
  • Wendbaar dankzij kleine draaicirkel

Het unieke van de Easy Rider 2

De Easy Rider 2 driewielfiets voor volwassenen onderscheidt zich duidelijk van andere driewielers. Met zijn unieke frame biedt deze fiets een lage instap en een stabiele, lagere zitpositie. Het lage zwaartepunt, de comfortabele zitting met rugleuning en het overzichtelijke stuur dragen bij aan een gevoel van veiligheid en zekerheid. De zithoogte en -hoek zijn eenvoudig aan te passen voor een optimale rijervaring.

Dankzij de voorwaartse trapbeweging en de geveerde constructie van het frame ervaar je een perfect rijcomfort. De speciale fietshouding vermindert de belasting op de rug, nek, schouders en polsen. Bijna iedereen stapt moeiteloos op deze fiets en voelt zich direct op zijn gemak. De Easy Rider 2 is verkrijgbaar met diverse aanpassingsopties, waaronder handige rembediening, een houder voor een rollator, voetfixatie en een elektrische trapondersteuning voor extra gemak. Ontdek het comfort en de veelzijdigheid van de Easy Rider 2!

De Easy Rider 2

Kom in contact!