De Easy Rider Small (voorheen bekend als de Easy Rider Junior) is een comfortabele driewieler, speciaal ontworpen voor kinderen die stabiliteitsproblemen ervaren. Deze stoere en wendbare driewieler met lage instap is uitgerust met een zitting inclusief rugleuning, wat meer ondersteuning biedt dan een fiets met een standaardzadel. Bovendien is het frame geveerd voor optimaal comfort.

Ons assortiment Van Raam Easy Rider Small driewielers

De voordelen van de Van Raam Easy Rider small driewielfiets

  • Comfortabele zitting voor een aangename rit
  • Perfect rijcomfort voor een moeiteloze fietservaring
  • Stoere en sportieve uitstraling voor een eigentijdse look
  • Geveerd frame voor optimaal comfort, zelfs op oneffen terrein
  • Korte draaicirkel voor wendbaarheid in verschillende omgevingen
  • Past door normale deuren voor handige opslag
  • Fris uiterlijk voor een moderne en jeugdige uitstraling

Alle het comfort van de Easy Rider Small (Junior)

De Easy Rider Small kenmerkt zich door een comfortabele voorwaartse trapbeweging, wat de fiets een sportief karakter geeft. Deze driewieler is beschikbaar met diverse opties, waaronder een richtingaanwijzerset, armleuningen, voetfixatie en een elektrische trapondersteuning. Ontdek meer over de mogelijkheden van elektrische trapondersteuning voor deze fiets op onze website. Voor veiligheid is de Easy Rider Small (Junior) begrensd op maximaal 15 km per uur.

De Easy Rider Small elektrische fiets

Kies je voor de optionele elektrische trapondersteuning, dan wordt deze geleverd als smart e-bike. Hierdoor heb je toegang tot veel informatie over de accu en de fiets op afstand. Gebruik de app bijvoorbeeld om je fietsroutes te bekijken en je fietsinstellingen aan te passen. Ontdek het gemak van onze smart e-bike-technologie.

Kinder driewielfietsen

Kom in contact!