Ontdek de Van Raam Easy Rider Compact, dé driewielfiets met een compact ontwerp, perfect voor kleine volwassenen en grote kinderen. Dit model combineert het comfort van de standaard Easy Rider met een handzamer formaat. Het unieke frame met lage instap en lager zwaartepunt zorgt voor stabiliteit en veiligheid tijdens het fietsen.

Met voorwaartse trapbeweging en ingebouwde zittingvering biedt de Easy Rider Compact uitstekend rijcomfort, geschikt voor zowel korte als langere ritten. Pas de zitting eenvoudig aan voor een optimale pasvorm. Deze driewieler is zeer wendbaar met een kleine draaicirkel, ideaal in verschillende situaties.

Speciaal ontworpen voor personen met een binnenbeenlengte van ongeveer 63 cm tot 81 cm, wat overeenkomt met een lichaamslengte van ongeveer 1.40 tot 1.70 meter. Ervaar het gemak van de Easy Rider Compact van Van Raam.

Ons assortiment Van Raam Easy Rider Compact fietsen

De voordelen van de Van Raam Easy Rider Compact

  • Zeer compact ontwerp
  • Uitzonderlijke wendbaarheid dankzij kleine draaicirkel
  • Lage instap voor gemakkelijk op- en afstappen
  • Comfortabel fietsen, zelfs voor wie nog nooit op een driewieler heeft gereden
  • Minder belasting van rug, nek, schouders en polsen
  • Geniet van een comfortabele rit met de geveerde zitting
  • Ervaar een veilig gevoel door de stabiele, lage zitpositie
  • Profiteer van trapondersteuning met de mogelijkheid van een smart e-bike

Het Design van de Easy Rider Compact

De Easy Rider Compact valt op door zijn compacte ontwerp, met een klein voorwiel en grotere achterwielen. Het stuur is smaller en de cranks zijn korter dan die van de reguliere Easy Rider. Bovendien is de fiets uitgerust met standaard anti-kiepwielen aan de achterkant van het frame, wat stabiliteit biedt tijdens normaal gebruik op vlakke wegen. Op steile hellingen (tot 10%) en bij het remmen tijdens achteruitrijden, voorkomen de anti-kiepwielen kantelen.

Het frame van de Easy Rider Compact is ontworpen met aandacht voor detail: de bekabeling loopt grotendeels door het frame, wat niet alleen esthetisch is maar ook extra bescherming biedt aan de kabels. Bovendien heeft deze driewieler een kettingslang in plaats van een kettingkast, wat bijdraagt aan een modern en gestroomlijnd design.

Op de rugleuning van de Easy Rider Compact is een bagageframe bevestigd, geschikt voor enkelzijdige fietstassen. Hierin kun je gemakkelijk persoonlijke spullen of boodschappen meenemen. De optionele accu is handig geplaatst tussen de twee achterwielen en kan eenvoudig worden verwijderd dankzij het ontwerp van de accu-slede.

De Easy Rider Compact

Kom in contact