Ontdek ons actuele aanbod Van Raam fietsen, zowel nieuwe als gebruikte Van Raam fietsen. Mocht u hier niet precies vinden wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing.

Vanwege het snel wisselende aanbod in de showroom adviseren we altijd telefonisch of via de mail contact op te nemen voor ons actuele aanbod.

Waarom kiezen voor een aangepaste fiets?

Een aangepaste fiets is vaak een essentiële aankoop voor mensen die uitdagingen ervaren met hun balans. Typisch gezien zijn dit senioren of personen die om verschillende redenen niet zelfstandig kunnen fietsen. Bij Walraven Fietsen bieden we een scala aan opties die het fietsen voor iedereen toegankelijk maken. Ontdek bijvoorbeeld onze driewielfietsen zoals de Easy Rider, met zijn lage instap en stabiele zitpositie.

Van Raam fietsen tweedehands

In ons assortiment zitten ook tweedehands Van Raam fietsen. Deze gebruikte fietsen zijn voorzien van een uitgebreide inspectie en onderhoudsbeurt. Hierdoor fietsen deze fietsen als nieuw, maar zijn ze scherp geprijsd. Hierdoor kunt u genieten van een Van Raam fiets voor een gereduceerde prijs. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal gebruikte modellen:

De Van Raam fietsen

Van Raam is toonaangevend in het produceren van aangepaste fietsen. Van Raam is gespecialiseerd in rolstoelfietsen, driewielfietsen en duo-fietsen. Met meer dan een eeuw aan ervaring in het maken van fietsen en een focus op elektrische fietsen gedurende de laatste drie decennia, biedt Van Raam kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor meer informatie over het kiezen van een Van Raam fiets of over de juiste framemaat? Neem dan gerust contact op.

Een Van Raam fiets kopen?

Heb je jouw perfecte Van Raam fiets in ons aanbod gevonden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij laten u de fiets uitgebreid zien en laten u proeffietsen op ons fietsplein. Zo ervaart u eenvoudig het gemak van een Van Raam fiets. Door ons ruime assortiment kunt u vanuit voorraad een Van Raam fiets kopen.