Verhuur

Van Raam Fietsen

Wilt u een dagje genieten van de vele mogelijkheden die fietsen op een aangepaste fiets van Van Raam kunnen bieden? Denk er dan eens over na om een aangepaste fiets te huren. Wij hebben verschillende fietsen beschikbaar voor verhuur. Wij regelen dat de fietsen gebruiksklaar zijn, ook breng en haal service behoord tot de mogelijkheden.

Wilt u een Van Raam fiets bij ons huren? Dan kunt u kiezen uit de Fun2go duofiets, de Opair rolstoelfiets, de Veloplus rolstoeltransportfiets, de Easy Rider driewielfiets.

Hieronder ziet u een overzicht van ons verhuur aanbod.

Verhuur aanbod

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Huurovereenkomst

Voordat de fiets opgehaald kan worden is het belangrijk om onderstaande”huurovereenkomst” te printen, in te vullen, te ondertekenen en naar info@walravenfietsen.nl te mailen. Pas na ontvangst van de ingevulde huurovereenkomst is de reservering definitief.

  • Wij berekenen €100,00 euro borg.

Reserveer uw verhuurfiets

Wij helpen u graag met het organiseren van een fietsdag voor alle mogelijkheden of meer informatie over het huren van aangepaste fietsen verwijzen wij u door naar onze contact pagina, waar we graag telefonisch uw wensen bespreken en waarmaken.