De Van Raam Kivo Tandem

De Kivo is de perfecte tandem voor een volwassene die samen met een kind wil fietsen. Het kind zit comfortabel voorop en geniet van een panoramisch uitzicht op de omgeving, terwijl de volwassene achterop zit en altijd een oogje in het zeil houdt. Een lage instap maakt de Kivo tandem bijzonder gebruiksvriendelijk.

Standaard is de Kivo uitgerust met 8 versnellingen en een handige schakelbare vrijloop. Deze vrijloop geeft je de flexibiliteit om te bepalen hoe jullie samen fietsen. Of je nu onafhankelijk van elkaar wilt trappen of juist samen in perfecte harmonie, de vrijloopnaaf stelt de hoofdbestuurder in staat om de fietservaring van de bijrijder aan te passen naar wens.

Ons assortiment Kivo Tandems

De voordelen van de Kivo Tandem

  • Duidelijk zicht voor zowel kind als begeleider
  • Keuze om kind al dan niet te laten trappen
  • Achterste persoon stuurt
  • Lage instap voor beide passagiers
  • Trapondersteuning beschikbaar (smart e-bike)

Slimme E-Bike Optie

Bij de keuze voor de elektrische trapondersteuningsoptie, ontvang je een slimme e-bike. Hierdoor krijg je toegang tot uitgebreide informatie over zowel de accu als de fiets, allemaal op afstand te bekijken via een handige app. Dit stelt je in staat om je fietsroutes te raadplegen en eenvoudig je fietsinstellingen aan te passen. Ontdek de voordelen van onze slimme e-bike-optie.

De Kivo tandem in actie

Kom in contact!