Ontdek de Van Raam Easy Rider 3, dé elektrische driewielfiets voor volwassenen met een uniek frame, lage instap en laag zwaartepunt. Zelfs zonder ervaring met driewielers biedt de Easy Rider 3 moeiteloos fietsplezier.

Dankzij de verstelbare zitting met rugleuning, stuit ontlasting en opstaande zijkanten geniet je van optimaal comfort. Pas de zitpositie eenvoudig aan met de handige snelspanhendel. De verhoogde zitting maakt afstappen moeiteloos, terwijl het geveerde frame en de voorwaartse trapbeweging een comfortabele rit garanderen. Wendbaarheid, kleine draaicirkel en probleemloze doorgang door standaard deuropeningen maken de Easy Rider ideaal. Ontdek de Easy Rider 3 fiets van Van Raam voor een zorgeloze en comfortabele rijervaring.

Ons assortiment Van Raam Easy Rider 3 fietsen:

De voordelen van de Van Raam Easy Rider 3

  • Keuze uit 2 framematen: Medium (standaard) en Large
  • Geschikt voor gebruikers tot 140 kg
  • Uiterst stabiel en veilig
  • Lage instap voor moeiteloos opstappen
  • Wendbaar dankzij kleine draaicirkel
  • Geveerd frame voor maximaal comfort
  • Optionele trapondersteuning beschikbaar (smart e-bike)
  • Eenvoudiger fietsen dan traditionele driewielers
  • Comfortabele zitting met stuitontlasting en verstelbare rugsteun
  • Vermindert belasting van rug, nek, schouders en polsen dankzij speciale fietshouding

Het design van de Easy Rider 3

Het hedendaagse en gestroomlijnde ontwerp van de Easy Rider zitdriewielfiets combineert sportiviteit en functionaliteit. De gebruikte gehydrovormde buizen dragen bij aan de moderne uitstraling en bieden tevens bescherming aan de kabels, die subtiel in het frame zijn weggewerkt. Een slimme kettingslang vervangt de traditionele kettingkast, wat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktische voordelen biedt.

Optie mogelijkheden

Standaard is de driewielfiets uitgerust met een bagageplateau voorzien van snelbinders, handig voor het meenemen van boodschappen. Dit plateau schuift mee met de zitting, waardoor de fiets compacter kan worden opgeborgen, bijvoorbeeld in een schuur. Het bagageplateau is vervaardigd van PLA, een milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare kunststof.

Daarnaast zijn er tal van aanpassingsmogelijkheden en extra opties beschikbaar voor de zitdriewielfiets, zoals boodschappenmanden, stokhouders, spiegels, verschillende versnellingsmogelijkheden, noppenbanden en diverse framekleuren. Je kunt de fiets volledig naar jouw voorkeur aanpassen met behulp van onze fietsconfigurator of de Easy Rider prijslijst. De Easy Rider is beschikbaar in zowel Medium (standaard) als Large frame maten, geschikt voor volwassenen van verschillende lengtes. Het maximale gebruikersgewicht bedraagt 140 kilogram, terwijl personen met een gewicht tussen de 140 en 180 kilogram kunnen kiezen voor een versterkt frame.

De nieuwe Easy Rider 3

Kom in contact!