Ontdek de comfortabele wereld van duofietsen bij Walraven Fietsen. Onze Van Raam duofietsen, zowel nieuw als tweedehands, bieden de mogelijkheid om naast elkaar te zitten en moeiteloos te fietsen dankzij de elektrische ondersteuning. Voor flexibiliteit kunt u bij ons ook een duofiets huren.

Ons aanbod Van Raam duofietsen

Toch opzoek naar wat anders? Bekijk dan ons hele aanbod.

Fun2Go duofiets

Bijzonder is de Fun2Go duofiets met drie wielen. Deze side-by-side tandem is uitgerust met een elektromotor, waardoor fietsen met trapondersteuning een genot is. Met één bestuurder en een passagier naast elkaar op de fiets, biedt de Fun2Go een unieke fietservaring.

FunTrain aanhanger

Voor groepen is er de FunTrain duofiets-aanhanger, die achter de Fun2Go gekoppeld kan worden, waardoor een fietstrein ontstaat voor 4 personen. Ideaal voor gezellige uitstapjes waarbij één persoon stuurt en remt, terwijl de passagiers wel kunnen meefietsen. Ontdek het gemak van duofietsen, beschikbaar voor verhuur en verkoop.

Fun2Go duofiets huren

Naast de verkoop van duofietsen bieden wij ook de mogelijkheid om een Van Raam duofiets te huren. Dit stelt u in staat om vrijblijvend te ontdekken of een aangepaste fiets bij u past. Ervaar het plezier van een fietstocht zonder meteen een fiets aan te schaffen. Meer informatie over onze verhuurmogelijkheden vindt u op onze verhuurpagina.

Kom in contact!

    Ontdek de Van Raam duofietsen