Bent u op zoek naar een veilig en comfortabel alternatief voor fietsen? Wij hebben een ruim assortiment aangepaste Van Raam driewielfietsen voor mensen die niet meer op een reguliere tweewieler kunnen fietsen. Ontdek de elektrische driewielfiets, ook wel bekend als de driewieler. Wij hebben een ruim assortiment aan Van Raam driewielfietsen. Speciaal ontworpen voor diegenen die extra ondersteuning en stabiliteit wensen tijdens het fietsen. Ons assortiment omvat diverse modellen driewielers, zowel voor volwassenen als kinderen.
Of je nu geïnteresseerd bent in een elektrische driewielfiets, een driewielfiets wilt huren, een driewielfiets voor volwassenen zoekt, of specifiek op zoek bent naar een driewielfiets met elektrische ondersteuning volgens de WMO-normen, bij Walraven Fietsen hebben we de juiste oplossing. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze driewielers, perfect afgestemd op ouderen en iedereen die comfortabel en zorgeloos wil genieten van het fietsen.

Ons aanbod Van Raam driewielers

Toch opzoek naar wat anders? Bekijk dan ons hele aanbod.

Ontdek de Veilige en Comfortabele Driewielfietsen van Van Raam

Veel mensen ervaren moeite met het bewaren van evenwicht tijdens het fietsen op een tweewieler. Walraven Fietsen biedt de ideale oplossing met unieke driewielfietsen, perfect aangepast aan de behoeften van jong en oud. Onze driewielers zijn beschikbaar als elektrische fietsen voor extra gemak.

Wij hebben verschillende Van Raam driewielfietsen in ons assortiment:
1. Traditionele Driewieler: Twee wielen achter en één wiel voor, met een hoge zitpositie.
2. Compacte driewieler: Driewieler met een kleiner frame.
2. Lage Instapdriewieler: Comfortabele instap met diverse maatwerkopties.
3. Comfortabele Driewielfiets met Zitting: Lage instap, zitting en lagere zitpositie voor optimaal comfort.

Stabiliteit en Veiligheid voor Zorgeloos Fietsplezier

Onze driewielfietsen garanderen stabiliteit, wat een veilig gevoel geeft tijdens het fietsen. Gemakkelijk opstappen en uitstekende zitondersteuning maken elke rit comfortabel. De modellen variëren van zitfietsen tot ligfietsen, zoals de Easy Rider met lage instap en voorwaartse traprichting. Van Raam biedt ook driewieltandems voor optimale stabiliteit en eenvoudig op- en afstappen. In vergelijking met zijwielenfietsen biedt onze driewielfiets meer stabiliteit, een lichtere loop en houdt altijd contact met het wegdek.
Naast nieuwe driewielfietsen bieden wij ook tweedehands en gebruikte driewielers aan.

Kies voor Gemak, Comfort en Stabiliteit met Van Raam Driewielfietsen. Bekijk ons assortiment en ervaar zorgeloos fietsplezier.

Een driewielfiets fiets ervaren

Naast de verkoop van driewielfietsen en e-bikes bieden wij ook de mogelijkheid tot het huren van een Van Raam driewielfiets. Dit stelt u in staat om vrijblijvend te ontdekken of een aangepaste fiets bij u past. Ervaar het plezier van een fietstocht zonder meteen een fiets aan te schaffen. Meer informatie over onze verhuurmogelijkheden vindt u op onze verhuurpagina.

Meer weten over Van Raam driewielfietsen?

Geïnteresseerd in de Van Raam driewielfietsen maar nog opzoek naar meer informatie? Lees dan de volgende artikelen over de driewielfiets op de Van Raam site:

  1. Verschillende types driewielfietsen
  2. Hoe fiets je op een driewieler?
  3. Van Raam driewieler voor invalide
  4. Driewielfiets voor jongeren en ouderen
  5. Driewieler voor volwassenen
  6. Van Raam driewieler voor volwassenen met overgewicht
  7. 10 tips voor de aanschaf van een driewielfiets

Kom in contact!

    De easy rider compact uitgelegd